Hommikusöögi retseptid

Veise välisfilee punase veini marinaadis 

Toidutare.ee, 3. juuli 2006, 16:23
Marinaad 2 kg veiseliha valmistamiseks.

Kogus: ühele

Koostisosad
MARINAAD
1 dl sojakaste
3 dl punane vein
2 sl toiduõli
1 dl porgandi toormahl
1 tk punane sibul hakitult
1 küüs Küüslauk
1 kimp Petersell
1 tl Köömen
1 leht Loorberileht (röstitult)
1 sl Must pipar

Valmistamine
Sega kokku kõik marinaadi komponendid. Segamist alusta kuivainetest ja köögiviljadest, seejärel lisa soja, vein, porgandimahl ja kõige lõpus toiduõli.Puhasta veiseliha kelmetest ja lõika vastavalt soovile kuni 1,5 cm paksusteks viiludeks või 3x3 cm kuubikuteks (kui teed vardas).Tõsta lihatükid marinaadi ja veendu, et need saavad marinaadiga ühtlaselt kaetud.Liha maitsestumiseks piisab 6  tunnist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee