Veise välisfilee punase veini marinaadis
Kogus: ühele
Koostisosad
MARINAAD
1 dl sojakaste
3 dl punane vein
2 sl toiduõli
1 dl porgandi toormahl
1 tk punane sibul hakitult
1 küüs Küüslauk
1 kimp Petersell
1 tl Köömen
1 leht Loorberileht (röstitult)
1 sl Must pipar
Valmistamine
Sega kokku kõik marinaadi komponendid. Segamist alusta kuivainetest ja köögiviljadest, seejärel lisa soja, vein, porgandimahl ja kõige lõpus toiduõli.Puhasta veiseliha kelmetest ja lõika vastavalt soovile kuni 1,5 cm paksusteks viiludeks või 3x3 cm kuubikuteks (kui teed vardas).Tõsta lihatükid marinaadi ja veendu, et need saavad marinaadiga ühtlaselt kaetud.Liha maitsestumiseks piisab 6 tunnist.
Kommentaarid (0)