Hommikusöögi retseptid

Laimi-ingverimarinaad sealihale 

Tiina Trolla, 15. juuni 2006, 09:29
Inverimaitseline grillmarinaad sealihale.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
500 g sealiha, nt karbonaad, filee
MARINAAD
2 dl Jogurt
2 tk Küüslauk
0.5 dl peenestatud peterselli
1 sl Ingver
0.5 tk Laimi mahl
0.5 tk Laimi koor

Valmistamine
Lõika liha 3x3 cm suurusteks kuubikuteks. Sega maitsestamata jogurti hulka küüslauku, petesrelli, ingveri, soola ja laimi mahl ning koor. Sega marinaadi ained korralikult läbi. Aseta liha kilekotti ning kalla marinaad peale. Lase lihal marineeruda vähemalt 4 tundi. Lihatükkide kõrbemise vältimiseks eemalda marinaad liha küljest majapidamispaberi abil. Aja lihatükid grillvarda otsa ning küpseta pehmeks. Serveeri grillitud liha koos kartulite ja rohelise salatiga.PS! Kui sul parasjagu pole laimi, võid selle asendada ka sidruniga!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee