Hommikusöögi retseptid

Apelsinikaste lihale 

Tiina Trolla, 13. juuni 2006, 11:20
Lihtsasti valmistatav apelsinikaste praetud lihale või kotlettidele.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1.5 dl apelsinimahl
1.5 dl lihapuljong
0.25 tl cayenne pipar
0.5 tl jahvatatud köömneid
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
0.5 tl oregano
0.5 tl fariinisuhkur
1 tk küüslauguküüs
1.5 sl maisitärklis
vesi maisitärklise lahustamiseks

Valmistamine
Valmista lihapuljong. Selleks võid kasutada eelnevalt valmis keedetud puljongit või puljongikuubikut (max 1/4 puljongikuubikut).Lase puljong keema, lisa sinna juurde apelsinimahl, maitseained, fariinisuhkur ja purustatud küüslauk.Keeda kastet mõni minut.Kuni kaste keeb, sega maistärklis vähese veega. Nirista pidevalt segades kastme hulka veega segatud maisitärklis ning keeda senikaua kuni kaste pakseneb. Kontrolli kastme maitset ja vajadusel maitsesta kastet veelkord.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee