Apelsinikaste lihale
Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1.5 dl apelsinimahl
1.5 dl lihapuljong
0.25 tl cayenne pipar
0.5 tl jahvatatud köömneid
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
0.5 tl oregano
0.5 tl fariinisuhkur
1 tk küüslauguküüs
1.5 sl maisitärklis
vesi maisitärklise lahustamiseks
Valmistamine
Valmista lihapuljong. Selleks võid kasutada eelnevalt valmis keedetud puljongit või puljongikuubikut (max 1/4 puljongikuubikut).Lase puljong keema, lisa sinna juurde apelsinimahl, maitseained, fariinisuhkur ja purustatud küüslauk.Keeda kastet mõni minut.Kuni kaste keeb, sega maistärklis vähese veega. Nirista pidevalt segades kastme hulka veega segatud maisitärklis ning keeda senikaua kuni kaste pakseneb. Kontrolli kastme maitset ja vajadusel maitsesta kastet veelkord.
Kommentaarid (0)