Taimetoidu retseptid

Dipikaste taco´dele 

Tiina Trolla, 7. juuni 2006, 08:24
Põhikaste, mis sobib nii dippimiseks ja lisandiks.

Kogus: kolmele

Koostisosad
1 sl Toiduõli
1 tk Sibul
2 tk Paprika (punane ja roheline)
0.5 tl Jahvatatud köömned
1 küüs Küüslauk
Soola
Must pipar
0.5 tl Suhkur
400 g Purustatud tomatid

Valmistamine
Kuumuta õli paksupõhjalises anumas, pannil kuumaks.
Lisa tükeldatud sibul ja paprika.
Küpseta senikaua kuni sibul muutub klaasjaks ja paprika pehmeneb.
Lisa kastmele purustatud küüslauk ja maitseained.
Keeda madalal kuumusel umbes 5 minutit.
Kalla köögiviljadele purustatud tomatid ja keeda kuni kaste hakkab paksenema (umbes 5-6 minutit).
Kui kaste tundub liiga kahvatu, võid värvi parandamiseks kõige lõpuks lisada pisut tomatipüreed.
Kontrolli maitset ja vajadusel maitsesta veelkord.
Sobib serveerimiseks nii külma kui ka kuumana.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee