Võileivade retseptid

Kodujuustuga pesto 

Toidutare.ee, 11. juuli 2006, 16:56
Kodujuustupesto
Kodujuustu baasil valmistatud pestot võib kasutada võileivakattena.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
500 g Kodujuust
100 g Basiilik (värske)
0.5 dl Oliiviõli
0.5 tl Sool
0.25 tl Must pipar
1 küüs Küüslauk
1 sl Laimimahla
2 sl Sarapuupähklipuru

Valmistamine
Aseta nõrutatud kodujuust köögikombaini. Lisa basiilik, oliiviõli ja maitseained. Sega ühtlseks massiks. Kõige lõpuks lisa purustatud sarapuupähklid. Pane segu pritskotti ning kata sellega kergelt röstitud  leiva- või saiaviil. Sobib ka kreekerite katteks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee