Kiudainerikkad toidud

Köögiviljakotletid kodujuustukastmega 

Toidutare.ee, 11. november 2008, 10:12
Tervislikud köögiviljakotletid teravamaitselise kodujuustukastmega.

Koostisosad
500 g riivitud köögivilju (porgand, kaalikas, seller, rullkõrvits, sibul)
soola
1 dl tatrajahu või riisaia
2 tk muna
õli praadimiseks
250 g kodujuustu
1 dl maitsestamata jogurtit
2 sl rohelist sibulat
2 sl hakitud peterselli
tilli
1 tl Worchestershire&#034i kastet
Must pipar
1 tk küüslauguküüs

Valmistamine
Kotlettide valmistamiseks koori ja riivi köögiviljad, maitsesta soolaga. Lisa jahu ja sega korralikult läbi. Seejärel sega hulka ka klopitud munad. Vormi tainast kotletid ning prae õlis helepruuniks. Järelküpseta ahjus 200 kraadi juures 15 minutit või hauta pannil kaane all vähese veega 10 minutit.
Kodujuustukastme valmistamiseks sega kõik kastmeained köögikombainis ning lase vähemalt 1 tund enne laualepanemist seista. Serveeri kastet köögiviljakotlettidega või tükdeldatud värske köögiviljaga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee