Linnuliha retseptid

Broileritacod 

Toidutare, 18. aprill 2006, 18:29
6-8 broileritaco valmistamiseks kulub vähe aega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g broileri- või kalkunifilee
1 tk sibul
1 sl sojakaste
mahe tšillikaste
1 tk roheline, hapu õun
konserveeritud tshilli
150 g riivitud Valio Atleet juust
6 tk nisutortilla
soola
Pipar

Valmistamine
Pruunista margariiniga määritud pannil kanafilee- ja sibulatükid, lisa tshilli- ja sojakaste, kooritud ja tükeldatud puuviljad ning tshilli.Kuumuta umbes 10 minutit ja maitsesta soola ja pipraga. Kata tortillad seguga ja raputa peale riivjuust. Voldi tortillad pooleks, määri margariiniga ja küpseta 200 kraadises ahjus umbes 10-15 minutit kuni tacod muutuvad kuldpruuniks. Serveeri salati ja maitsestatud dipikastme või salsaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee