Hommikusöögi retseptid

Porgandipannkook 

Toidutare, 8. aprill 2006, 19:54
Ahjus küpsetatud porgandipannkook.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1.5 tk Porgand
0.75 dl nisujahu
0.25 sl õli
0.5 tk Muna
2 dl piim
0.25 dl riivitud emmentali juust
Sool

Valmistamine
Sea ahi 225°C peale. Puhasta porgandid ja riivi jämeda riiviga. Pane riivitud porgandid pannile ning kuumuta veidi õlis. Löö munad lahti ja klopi piimaga segi, sega jahuga. Sega tainasse ka riivjuust, riivitud porgandid ja sool. Kalla tainas rasvaga määritud või küpsetuspaberiga vooderdatud sügavasse vormi. Küpseta keskmisel ahjuvõrel umbes 25 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee