Küpsetised
8. aprill 2006, 18:29

Kõigi lemmik ehk lihtne lehttainapirukas

Lihtsalt valmiv väike lehttainapirukas toorsingi, tomati, juustu ja munaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
500 g lehttainas
2 tk Muna
1 sl Hapukoor
1 tk Muna
1 sl (riivitud) Parmesan v. muu kõva juust
1 karp kirsstomatid
Must pipar
Basiilik (värske)
oliivõli
2 sl Sulatatud juust
6 viilu Toorsuitsusink

Valmistamine
Jaota lehttainas kolmeks võrdseks ristkülikuks. Sega kausis munad, sulatatud juust, riivjuust ja hapukoor. Maitsesta pipraga ning vala segu tainale. Poolita kirsstomatid ja aseta "lemmiku" pinnale. Küpseta ahjus 200°C juures umbes 10 minutit. Vahepeale keeda muna 7 minutit. Võta pirukad ahjust ja sea igale 2 singiviilu, 2 munaviilu ja basiilikulehed. Piserda natukese oliivõliga ning serveeri. Retsept on mõeldud kolmele inimesele.