Küpsetamata magustoidud

Pokaalipasha 

Toidutare, 13. märts 2008, 13:09
Pokaalipasha 
Pokaalipashale annab õhulisust vahustatud vanillikaste.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2.5 dl kastet vahustatud vanillikaste (Flora vanilla)
2 dl maitsestamata jogurt
500 g kohupiimapasta
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
2 sl Sidrunimahl
1 dl mandlilaastud
150 g kuivatatud ananassikuubikud
2 sl apelsinimarmelaad
2 sl tuhksuhkur
200 g viinamarjad
KAUNISTAMISEKS
2 dl apelsinimarmelaad
mõned viinamarjad
mandlilaastud

Valmistamine
Vahusta vaniljekaste, sega kohupiima ja jogurtiga. Pese ja poolita viinamarjad, lisa kohupiimamassile. Lisa ülejäänud ained ning sega segamini. Tõsta iga pokaali põhja 2 tl kaunistamiseks mõeldud marmelaadi, seejärel jaga pasha sinna peale. Pane serveerimiseni külma. NB! Kui algul tundubki pasha vedel, siis külmas tõmbub see tahkemaks. Kaunista vahetult enne serveerimist viinamarjade ja mandlilaastudega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee