Lõunasöögi retseptid

Juustušašlõkk 

Toidutare, 31. märts 2006, 19:54
Juustušašlõkk kartuli röstikoogiga kukeseenekastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
60 g Atleedi juust
30 g peekon
15 g Paprika
200 g Kartul
40 g Kukeseen
40 g Sibul
50 g vahukoor
12.5 g õli
maitseroheline

Valmistamine
Ajage juustu-, peekoni- ja paprikatükid vardasse. Praadige kihilist varrast tulisel pannil või lahtisel tulel. Riivige kartulid jämeda riiviga. Maitsestage soola ja maitserohelisega ning praadige siis supilusikasuurused pätsikesed kuumal pannil nagu pannkoogid. Järgmiseks praadige hakitud seened sibulaga, maitsestage soola-pipraga. Kui sibul on klaasjas, lisage koort ja hautage veel veidi. Serveerides tõstke kartulikoogid kihiti seenekastmega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee