Kartuli-hakklihavorm III
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
1.25 tk Kartul
125 g Hakkliha
0.5 tk Sibul
0.5 väikest küünt Küüslauk
0.25 tk (punane) Paprika
0.125 dl tomatipüree
25 g Riivjuust
0.25 dl Piim
0.25 dl kohvikoor
1 sl õli vormi määrimiseks ja hakkliha praadimiseks
Sool
Must pipar
Hakklihamaitseaine
suhkur
Petersellilehed
Valmistamine
Lõika kartulid ja sibulad õhukesteks viiludeks ning paprika ribadeks. Küüslauk haki peeneks. Pane hakkliha pannile praadima. Natukese aja pärast lisa tomatipüree ja peenestatud küüslauk. Maitsesta hakklihamaitseiane ning suhkruga. Pane õliga määritud vormi põhja kiht kartuleid ( maitsesta soola ja pipraga ), siis hakklihamass, kiht sibulat ja paprikaribad. Kõige peale pane jälle kartulikiht. Maitsesta soola-pipraga. Kalla peale piima-kooresegu. Kata vorm fooliumiga ja küpseta rooga ahjus 200°C juures 20-25 minutit. Võta foolium ära, raputa roale riivjuustu ning küpseta ilma fooliumita kuni valmimiseni. Serveerimisel puista peale hakitud petersellilehti.
Kommentaarid (0)