Kalatoitude retseptid

Kohupiimaga täidetud heeringarullid 

Toidutare, 1. september 2008, 09:55
Täidetud heeringarullid Jaan Heinmaa
Hea soolane suutäis, mida võid serveerida külmlaual või omaette roana kuumade keedetud kartulitega.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
8 tk heeringafilee
2 tk marineeritud kurk
1 tk Punane sibul
1 dl kohupiimapasta
1 dl hapukoor
2 sl mädarõigas
0.5 tl Sool
Must pipar

Valmistamine
Lõika kurgid võimalikult väikesteks kuubikuteks ja haki sibul. Sega omavahel kohupiimapasta, hapukoor ning mädarõigas, maitsesta soola-pipraga. Lisa tükeldatud kurk ja sibul, sega läbi. Tõsta igale heeringafileele täidist, keera rulli ning kinnita võileivatikuga. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee