Hommikusöögi retseptid

Punase veini kaste 

Toidutare.ee, 8. märts 2011, 14:25
Lihtne, kuid pidulik kaste liharoogade lisandiks. Jagub 4-5 portsjoniks.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 dl Lihapuljong (vähesoolane)
2 dl punane vein
50 g taluvõi
1 tl peenestatud rosmariin
must pipar
1 tl suhkur
1 sl sojakaste
2 spl nisujahu

Valmistamine
Mõõda keedunõusse lihaleem ja punane vein. Keeda tasasel tulel umbes 5 minutit.Sulata poti põhjas ja lisa jahu. Sega hoolega, lisa esialgu vähehaaval lihaleeme ja veini segu. Viimaks lisa sinna kogu vedelik. Keeda mõni minut.Maitsesta musta pipra, rosmariini ja sojakastmega. Vaata, et kaste liiga soolane ei saa!Serveeri koos praetud lihaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee