Hommikusöögi retseptid

Juustu-seenekaste 

Toidutare.ee, 11. november 2008, 09:28
Kaste sobib serveerimiseks praetud ja küpsetatud liha juurde. Antud kogusest jagub 4 portsjoni jaoks.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g värskeid seeni
1 tk sibul
2 sl taluvõi
3 sl nisujahu
3 dl köögiviljapuljong
100 g toorjuust
must pipar

Valmistamine
Puhasta ja tükelda seened, peenesta sibul. Aseta pannil või, kuumuta ning lisa kuuma või hulka sibul ja seened. Soovi korral maitsesta segu purustatud küüslauguga. Lisa nisujahu seene-sibulasegule ning sega hoolikalt. Kalla keedunõusse köögiviljapuljong ja lse kaste keema. Lisa kastmele pehmendatud juust ja sega senikaua kuni juust on sulanud. Maitsesta musta pipraga. Serveerimisel võid kastmele kaunistuseks lisada värskeid ürte, nt basiilikut või estragoni. Sobib praetud ja küpsetatud liharoogade juurde. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee