Kiudainerikkad toidud

Riisi-juustupallid 

Toidutare, 27. veebruar 2006, 23:00
Friteeritud riisi-juustupallid.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 tk (väike) Punane sibul
1 sl või või vedel margariin
1.75 dl Lühikese ja ümara teraga pudruriis
2.5 dl kanapuljong
0.5 dl valge vein
2 tk Muna
0.5 dl hakitud seened
2 kuni 3 viilu suitsusink
1 tl hakitud petersell
150 g Mozzarella
0.5 dl Riivsai
2 sl seesamiseemned
friteerimiseks õli

Valmistamine
Haki sibul ja hauta kuumas võis klaasjaks. Lisa riis, puljong ja vein ning lase keema. Keeda riis pehmeks ja jahuta. Lisa munad, singikuubikud, hakitud seened ja petersell. Sega ning tõsta segu 20 minutiks külmkappi. Tükelda juust. Võta nüüd lusikatäis riisisegu, vormi see ümber juustutüki ja veereta seesamiseemnete-riivsaia segus ning friteeri kuumas õlis kuldseks. Tõsta veidikeseks majapidamispaberile nõrguma. Serveeri soojalt. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee