Kalatoitude retseptid

Kala-riisi suupisted 

Toidutare, 27. veebruar 2006, 22:35
Lõhe-riisi suupisted.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
16 viilu soola- või külmsuitsulõhe
200 g (keedetud) Lühikese ja ümara teraga pudruriis
1 tk (väike) Punane sibul
1 tk (keedetud) Muna
100 g ürtidega toorjuust
0.5 tk (punane) Paprika
Sidrunimahl
Valge pipar
Aedtill

Valmistamine
Keeda riis, lase sel jahtuda ja sega siis hakitud sibula, paprikakuubikute ning munaga kokku. Maitsesta pipra ja sidrunimahlaga, lisa toorjuust ning sega läbi. Laota kalaviilud lauale, tõsta igaühele lusikatäis täidist, keera siis kalaviilud rulli ja veereta neid hakitud tillis. Serveeri külma eelroana või suupistena koos röstitud saiaviiludega. Retsept on mõeldud neljale sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee