Itaalia köök

Minestrone di riso 

Toidutare, 17. veebruar 2009, 10:05
Seekord on aedviljasupis tavapärase pasta asemel kasutatud riisi.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
3 kuni 4 viilu suitsupeekon
1 tk Sibul
2 sl või või vedel margariin
2 vart Varsseller
2 tk Porgand
1 tk Rullkõrvits
2 tk kartul
Sool
Must pipar
4 tk (suurt) Tomat
1 sl tomatipasta
2 l puljong
200 g punased konservoad
150 g rohelised aedoad
1 dl Risottoriis
Petersellilehed
Parmesani v. muu kõva juust

Valmistamine
Haki peekon ja prae poti põhjas kuumas võis koos hakitud sibulaga. Puhasta seller, porgandid, suvikõrvits ja kartulid. Haki need kuubikuteks ja lisa potti. Maitsesta soola-pipraga ning hauta segades 5 minutit. Koori ja purusta tomatid, lisa need potti koos puljongi ning tomatipastaga. Hauta suppi 15-20 minutit. Seejärel lisa oad ja riis ning keeda veel 5-7 minutit. Jahuta veidi, jaga supp taldrikutesse ja puista peale hakitud peterselli ning riivitud parmesani juustu. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee