Minestrone di riso
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
3 kuni 4 viilu suitsupeekon
1 tk Sibul
2 sl või või vedel margariin
2 vart Varsseller
2 tk Porgand
1 tk Rullkõrvits
2 tk kartul
Sool
Must pipar
4 tk (suurt) Tomat
1 sl tomatipasta
2 l puljong
200 g punased konservoad
150 g rohelised aedoad
1 dl Risottoriis
Petersellilehed
Parmesani v. muu kõva juust
Valmistamine
Haki peekon ja prae poti põhjas kuumas võis koos hakitud sibulaga. Puhasta seller, porgandid, suvikõrvits ja kartulid. Haki need kuubikuteks ja lisa potti. Maitsesta soola-pipraga ning hauta segades 5 minutit. Koori ja purusta tomatid, lisa need potti koos puljongi ning tomatipastaga. Hauta suppi 15-20 minutit. Seejärel lisa oad ja riis ning keeda veel 5-7 minutit. Jahuta veidi, jaga supp taldrikutesse ja puista peale hakitud peterselli ning riivitud parmesani juustu. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.
Kommentaarid (0)