Küpsetised

Porgandi-astelpaju keeks 

Toidutare, 30. jaanuar 2006, 22:07
Porgandi-astelpaju keeksi võib julgesti pakkuda ka peenel vastuvõtul.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
300 g nisujahu
200 g suhkur
10 g Küpsetuspulber
4 tk Muna
ühe sidruni riivitud koor
200 g Porgand
100 g marju Astelpaju
Muskaatpähkel (jahvatatud)
suhkur marjade maitsestamiseks

Valmistamine
Vahustage munad ja suhkur. Seejärel lisage purustatud muskaatpähkliga maitsestatud riivitud porgandid ning suhkruga segatud astelpajumarjad ja riivitud sidrunikoor. Lõpuks lisage küpsetuspulbriga segatud jahu. Kallake tainas õliga määritud keeksivormi ning küpsetage keeksi ahjus 175°C juures 30-40 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee