8. märts 2011, 14:52
Porgandi-apelsinikook
Hõrk ja õhuline küpsetis.
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
4 dl nisujahu
2 dl suhkur
2 tl Küpsetuspulber
150 g Või
80 g Apelsin
150 g Porgand
ühe sidruni riivitud koor
vormi määrimiseks õli
Riivsai
2 tk Muna
Valmistamine
Vahusta või suhkruga, lisa ükshaaval munad ja värskelt pressitud apelsinimahl. Sega jahu ja küpsetuspulber omavahel ja lisa hulka riivitud porgand ja apelsini- sidrunikoor. Lisa saadud segu või-munasegusse. Vala tainas õliga määritud ja riivsaiaga ülepuistatud lahtikäivasse koogivormi. Küpsetage kooki ahjus 175°C juures 40-50 minutit.
Kommentaarid (0)