Vene köök

Oasupp odrakruupidega 

Toidutare, 8. märts 2011, 14:54
Põldoasupp odrakruupide ja suitsuribiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
37.5 g Odrakruup
50 g kuivatatud põldoad
100 g suitsuribi
0.5 tk Porgand
0.25 tk (juur) Petersell
7.5 g Juurseller
Petersellilehed
0.5 küünt Küüslauk
0.75 sl õli
Sool
Must pipar
Loorber
Majoraan
Veiniäädikas

Valmistamine
Leotage ube külmas vees, siis kupatage. Pange nõrutatud oad uuesti külma veega tasasele tulele ja keetke pehmeks. Sool lisage veidi enne keetmise lõppu. Pestud kruubid keetke eraldi pehmeks. Eraldi keetke ka suitsuribi, puhastage liha kontidest ning tükeldage kuubikuteks. Kuumutage õlis tükeldatud porgandid, peterselli- ja sellerijuur. Lisage suisturibi keeduleem, maitsestage loorberi ja majoraaniga. Lisage keedetud oad, kruubid ja ribiliha. Maitsestage soola, pipra, hakitud küüslaugu ja peterselliga. Keetke tasasel tulel mõni minut. Lõpuks lisage maitseks veiniäädikat.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee