Linnuliha retseptid

Kana ananassi-pähklikastmes 

Toidutare, 5. august 2008, 10:58
Kana ananassi-pähklikastmes Jaan Heinmaa
Magusamaitseline vietnamipärane kanaroog sisaldab ohtralt ananassi ja india pähkleid. Meeldib kindlasti neile, kes armastavad soolase ja magusa kooslust. India pähklite asemel võid kasutada ka kooritud pistaatsiapähkleid või mandleid.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 dl India pähkel
2 sl õli
1 tk Sibul
4 küünt Küüslauk
1 kaun (punane) Tšilli
400 g broilerifilee
0.5 tk (punane) Paprika
0.5 tk (roheline) Paprika
2 sl Austrikaste
1 tl suhkur
1 purk (565 g) ananassitükid omas mahlas
roheline sibul

Valmistamine
Kuumuta pähkleid kuival pannil niikaua, kuni need muutuvad kuldpruuniks; tõsta kõrvale. Haki sibul, küüslauguküüned ja seemnetest puhastatud tshillikaun. Tükelda kanafileed ja paprikad. Kuumuta wokpannil või paksupõhjalises potis 1 sl õli. Lisa sibul, küüslauk ja tshilli, kuumuta paar minutit ning tõsta kõrvale. Lase taas pannil 1 sl õli kuumaks ja pruunista kahes jaos kana ning paprika. Lisa neile sibulasegu, austrikaste, suhkur ja nõrutatud ananass. Hauta paar minutit. Viimasena lisa pähklid. Puista üle hakitud rohelise sibulaga ning serveeri keedetud riisiga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee