Kana ananassi-pähklikastmes
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 dl India pähkel
2 sl õli
1 tk Sibul
4 küünt Küüslauk
1 kaun (punane) Tšilli
400 g broilerifilee
0.5 tk (punane) Paprika
0.5 tk (roheline) Paprika
2 sl Austrikaste
1 tl suhkur
1 purk (565 g) ananassitükid omas mahlas
roheline sibul
Valmistamine
Kuumuta pähkleid kuival pannil niikaua, kuni need muutuvad kuldpruuniks; tõsta kõrvale. Haki sibul, küüslauguküüned ja seemnetest puhastatud tshillikaun. Tükelda kanafileed ja paprikad. Kuumuta wokpannil või paksupõhjalises potis 1 sl õli. Lisa sibul, küüslauk ja tshilli, kuumuta paar minutit ning tõsta kõrvale. Lase taas pannil 1 sl õli kuumaks ja pruunista kahes jaos kana ning paprika. Lisa neile sibulasegu, austrikaste, suhkur ja nõrutatud ananass. Hauta paar minutit. Viimasena lisa pähklid. Puista üle hakitud rohelise sibulaga ning serveeri keedetud riisiga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
Kommentaarid (0)