Linnuliha retseptid

Broileriga bocatta 

Toidutare, 5. august 2008, 11:05
Broileriga bocatta Jaan Heinmaa
Suitsupeekoni, kanafilee ja mahlase kodujuustu täidisega bocatta sobib hästi piknikule kaasavõtmiseks, aga ka töö juurde lõunasöögiks. Soovi korral võid sama roa valmistada ka seemnekuklitest.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 sl õli
4 tk broilerifilee
Sool
Must pipar
100 g suitsupeekon või toorsuitsu sea seljafilee
1 tk bocatta (itaalia leib)
300 g Kodujuust
0.5 tk Porrulauk
Basiilik (värske)
2 sl oliivõli
ühe sidruni mahl
100 g seedermänniseemned

Valmistamine
Kuumuta pannil õli ja pruunista broilerifileesid mõlemalt poolt 5 minutit. Maitsesta soola-pipraga ja tõsta kõrvale. Pruunista ka peekon ning pane küpsetuspaberile nõrguma. Prae seedermänniseemneid kuival pannil mõni minut. Sega omavahel kodujuust, hakitud porru, basiilikulehed, õli ja sidrunimahl. Lisa jahutatud seedermänniseemned. Lõika bocatta neljaks kihiks. Kata alumine kiht kolmandiku kodujuustuseguga, lao peale kolmandik peekonist ja ribadeks lõigatud broilerifileed. Tee nii veel kaks kihti. Suru bocatta tihedalt kokku ning seo nööriga kinni. Paki korralikult küpsetuspaberisse ja hoia seal kuni serveerimiseni. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee