Kiudainerikkad toidud

Leiva-kohupiimakreem 

Toidutare, 27. oktoober 2008, 19:48
Leiva-kohupiimakreemFoto: Jaan Heinmaa
Tervislik ja kiirelt valmiv järelroog leivast ja kohupiimast maitseb hästi koos hapuka keedisega.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g kohupiimapasta
2.5 dl vahukoor
2 dl piim
2 dl riivitud leib
1 kuni 1.5 dl suhkur
1 sl Vanill- või vanilliinsuhkur
SERVEERIMISEKS
hapukas punane moos

Valmistamine
Vahusta koor, Sega omavahel kohupiim, piim, tavaline ja vanillsuhkur ning riivitud leib. Lisa saadud segule ettevaatlikult vahukoor. Jaga roog väikestesse kaussidesse, kaunista hapuka moosi ja soovi korral ka pruuni suhkruga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee