Lõunasöögi retseptid

Kanepispagetid 

Toidutare, 10. jaanuar 2006, 22:57
Kanepispagetid suvikõrvitsa ja peterselli-tillipestoga.

Kogus: ühele

Koostisosad
50 g Aedtill
50 g Petersell
50 g kõrvitsaseemned
50 g eesti parmesanjuust v. muu kõva juust
0.5 dl külmpressi-oliivõli
3 küünt Küüslauk
1 sl Sidrunimahl
1 tk Rullkõrvits
150 g kanepispagetid
Sool
Must pipar

Valmistamine
Valmista pestokaste. Selleks purusta-sega köögikombainis till, petersell, oliivõli, parmesan, kõrvitsaseemned, 2 küüslauguküünt ja sidrunimahl. Saad erkrohelise paksema kastme. Keeda spagette 10-12 minutit. Vahepeal kuumuta pannil oliivõli ning prae viilutatud küüslauk ja suvikõrvits mõlemalt poolt kuldseks. Kurna spagetid ning vala pannile suvikõrvitsa sekka. Lisa paar supilusikatäit pestot. Maitsesta soola ja pipraga ning sega läbi. Serveeri kohe! Retsept on mõeldud kahele sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee