Lõunasöögi retseptid

Räimesupp Vahemere moodi 

Toidutare, 8. märts 2011, 15:01
Kiirelt valmiv räimesupp oliivide ja fenkoliga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g räimefileed
1 tk harilik või punane sibul
100 g mustad kivideta oliivid
0.5 tk Apteegitill ehk fenkol
1 purk kooritud konservtomatid
3 küünt Küüslauk
1 sl oliivõli
5 dl vesi
2 tl suhkur
Sool
Must pipar
Basiilik (värske)

Valmistamine
Tükelda räimefileed parajateks suutäiteks. Haki sibul, oliivid ja fenkol peeneks. Purusta küüslauguküüned. Pane kõik köögiviljad potti ning kuumuta kiiresti õlis klaasjaks. Lisa purustatud konservtomatid ja vesi ning keeda 5 minutit. Lisa maitse järgi soola, suhkrut ja pipart. Lõpuks lisa supile tükeldatud räimefileed. Aja veel keema ja kontrolli maitset. Serveerimisel pane peale värsket basiilikut.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee