Gluteenivabad retseptid

Kerge sidrunikreem 

Toidutare, 8. märts 2011, 15:03
Lõuna-Aafrika köögist pärinev kalorivaene sidrunikreem valmib 5 minutiga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 dl vesi
1.5 dl suhkur
1 tl või
2 sl Maisitärklis
poole sidruni mahl
poole sidruni koor
1 tk Muna
KAUNISTAMISEKS
2 dl vahukoor
sidruniviilud

Valmistamine
Kuumuta vesi, suhkur ja või potis keemiseni. Sega hulka vähese veega segatud maisitärklis ning kuumuta paksenemiseni. Lisa sidrunimahl ja riivitud koor. Vahusta muna õhuliseks ja lisa segades kastrulisse ülejäänud ainete hulka, lase hetke vaikselt keeda. Vala kreem klaasidesse ning tõsta külma. Serveeri vahukoore ja sidruniviiluga. Retsept on mõeldud neljale sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee