Linnuliha retseptid

Kanavorm karrikastmega 

Toidutare, 5. august 2008, 11:10
Kanavorm karrikastmegaFoto: Jaan Heinmaa
Kergelt valmiv kanaroog, mis sobib hästi ka argiõhtul valmistamiseks. Serveeri pruuni riisiga.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
200 g Šampinjonid
1 sl Või
3 dl Majonees
1 dl curry toidukaste (felix)
1.5 dl (riivitud) Parmesan v. muu kõva juust
4 tk kanafilee
1.5 dl riivitud juust (campanello)
1.5 dl Riivsai
1 tl Sool

Valmistamine
Haki seened ja kuumuta pannil võis 2-3 minutit. Sega majoneesi, toidukastme ja parmesani juustuga. Pane kanafileed võiga määritud ahjuvormi, maitsesta soolaga ning vala üle äsjavalminud seguga. Raputa peale riivitud juustu ja riivsaia segu, küpseta ahjus 200°C juures 40 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee