Linnuliha retseptid

Panniroog riisi ja kanaga 

Toidutare, 1. november 2010, 10:06
Panniroog riisi ja kanaga Jaan Heinmaa
Salsa annab kiirelt valmivale argiroale mõnusalt terava maitse. Kui eelistad mahedamat toitu, kasuta salsa asemel ketšupit.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
500 g kanafilee
2 sl õli
0.5 tl Sool
0.25 tl Must pipar
3 dl vesi
1 tk kanapuljongikuubik
2.5 dl tomatisalsa
200 g kiirriis
200 g riivitud juust (nt campanello)

Valmistamine
Lõika kanafilee kuubikuteks ja pruunista pannil õlis 4-5 minutit, maitsesta soola-pipraga. Lisa vesi, puljongikuubik ja salsa, kuumuta keemiseni. Vähenda pliidikuumust, sega hulka riis ning raputa üle riivitud juustuga. Kata pann kaanega ja hauta kõike koos veel 5-7 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee