Kana 40 küüslauguküünega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
5 sl oliivõli
1 tk (2 kg) Broiler
40 küünt Küüslauk
Sool
Must pipar
1 sl provancale ürdisegu
1 vars Varsseller
1 tk Porrulauk
1 leht Loorber
Valmistamine
Lõika broiler kaheksaks tükiks. Kuumuta pannil 2 sl õli ja pruunista kanatükke mõlemalt poolt mõni minut. Tõsta need koos praadimisleeme ning pestud , kuid koorimata küüslauguküüntega ahjupotti. Nirista peale ülejäänud oliivõli, maitsesta soola, musta pipra ja ürdiseguga. Tükelda sellerivars ning porru, tõsta samuti potti. Lisa ka loorberileht ja sega ühtlaseks. Vala vormi 1 dl vett, kata kaanega ning küpseta praeahjus 175°C juures 1-1,5 tundi, sõltuvalt kanatükkide suurusest. Serveeri keedetud kartulitega. Retsept on mõeldud neljale sööjale.
Kommentaarid (0)