Mehhiko köök

Enchilada kana ja kodujuustuga 

Toidutare, 30. november 2010, 07:49
 
Imelihtsalt valmiv mehhikopärane ahjuroog

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk grillitud kanakoib
200 g Kodujuust
1 purki ananassisalsa
8 tk nisutortilja
100 g riivitud juust

Valmistamine
Kuumuta ahi 225°C-ni. Puhasta ja tükelda kanaliha, sega kodujuustu ning ananassisalsaga. Tõsta täidis tortiljadele, keera need rulli ja aseta võitatud ahjuvormi. Puista üle riivitud juustuga ning küpseta ahjus 10 minutit. Serveeri kohe värske salatiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee