Mehhiko köök

Kanafajita 

Toidutare, 9. detsember 2009, 11:15
Kanafajita Jaan Heinmaa
Fajita on mehhikopärane vürtsikas kanaroog, mis keeratakse nisutorilja sisse. Lisades sellele salsat, mahedamaitselist guacamolet, oa dipikastet ja paksu hapukoort, saad tõeliselt mehise õhtusöögi.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 pakk pehmed nisutortiljad
3 sl õli
6 tk broilerifilee
1 pakk fajita maitseainesegu
2 tk Sibul
2 tk Paprika
1 tk Jalapeño pipar
SERVEERIMISEKS
hapukoor
salsa
Guacamole
oa dipikaste

Valmistamine
Lõika broilerifileed, sibulad ja paprikad ribadeks. Kuumuta pannil õli ning pruunista selles kanatükid, maitsesta fajita maitseaineseguga. Tõsta kanaliha kõrvale, kuid hoia soojas. Prae sibul kergelt läbi. Lisa paprikad ning paari minuti pärast ka fileeribad, kuumuta hetke. Soojenda tortiljad mikrolaineahjus või pannil. Määri neile kõigepealt hapukoort, salsat ja guacamolet ning tõsta siis peale kanafajita segu. Keera rulli ja serveeri kohe. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee