Linnuliha retseptid

Juustu ja riisihelvestega praetud kanafilee 

Toidutare, 7. jaanuar 2006, 03:19
Juustu ja riisihelvestega paneeritud praetud kanafileed.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk kanafilee
PANEERIMISEKS
0.5 tk Muna
25 g Riivjuust
25 g Riisihelbed
25 g Riivsai
Sool
Must pipar
praadimiseks vedel margariin

Valmistamine
Klopi muna lahti ja maitsesta soola-pipraga. Sega eraldi nõus riivsai, juust ning riisihelbed. Kasta kanafilee munasse ja seejärel riivsaiasegusse. Prae fileed mõlemalt poolt kuldpruuniks ning serveeri koos värske salatiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee