Lõunasöögi retseptid

Veiseliha riisi ja munaga 

Toidutare, 7. jaanuar 2006, 02:48
Wok-roog. Veise välisfilee basmati riisi ja aedviljadega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
62.5 g Basmati riis
1.5 dl vesi
87.5 g veise välisfilee
0.5 sl sojakaste
0.5 sl Ketšup
0.5 sl (magus) Tšillikaste
0.5 noaotsatäit Punane karripasta
0.5 sl õli või vedel margariin
37.5 g külmutatud herned
0.25 tk Sibul
1 tk Porgand
0.5 tk Muna
0.5 sl vesi

Valmistamine
Lase riisil potis veega keema tõusta, tõsta siis 10 minutiks kõrvale hauduma ning seejärel jahuta. Lõika liha peenikesteks ribadeks. Sega omavahel soja- ja tshillikaste, ketshup ja karripasta ning vala segu liharibadele. Sega liha kastmega läbi ja prae kuumal wok-pannil 2-3 minutit. Viiluta sibul ja lõika porgand ribadeks ning lisa need koos hernestega lihale. Küpseta paar minutit, seejärel lisa riis ja sega läbi. Klopi muna veega lahti ning vala toidu hulka. Kuumuta segades veel paar minutit ja serveeri.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee