Linnuliha retseptid

Ahjukana riisiga 

Toidutare, 10. juuni 2008, 09:40
Ahjus küpsetatud kana paprika ja jasmiiniriisiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
150 g kanafilee või poolkoivad
HAPUKOOREKASTE
30 g hapukoor
Sool
Sidrunipipar
Rosmariin
0.5 küünt Küüslauk
LISAKS
0.5 dl Jasmiini riis
0.5 tk Sibul
0.5 tk Paprika
1.5 dl kuum vesi
0.25 tk kanapuljongikuubik
0.25 tl Karri
või vormi määrimiseks

Valmistamine
Valmista kaste. Selleks sega purustatud küüslauk koos maitseainetega hapukoore hulka. Aseta sellesse kanatükid, kata kauss kilega ja tõsta paariks tunniks külma maitsestuma. Vala riis võiga määritud ahjuvormi, lisa sibulasektorid, paprikaviilud ja kanapuljong ( kuubikust ). Tõsta kõige peale kanatükid koos kastmega ning küpseta rooga praeahjus 175°C juures 45 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee