Kalatoitude retseptid

Kala-riisitäidisega rullsuupiste 

Toidutare, 7. jaanuar 2006, 02:18
Kala-riisitäidisega suupiste.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
250 g Peet
1 küüs Küüslauk
1 sl Sidrunimahl
25 g või või vedel margariin
1.5 dl jahu
0.5 tl Sool
2.5 dl piim
2 tk Muna
TÄIDIS
100 g konserv- või keedetud koha
100 g (keedetud) Risotoriis
100 g toorjuust
1 tl Sidrunimahl
0.5 sl sinep
1 küüs Küüslauk
Must pipar
Sool
hakitud till

Valmistamine
Koori ja riivi peet peene riiviga. Purusta küüslauguküüs. Hauta neid pannil võis, lisa sidrunimahl ning jahuta maha. Sega jahu ja sool, lisa pool piimast. Sega hulka peedisegu ning lõpuks ülejäänud piim koos lahtiklopitud munaga. Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud ahjupannile ja küpseta praeahjus 200°C juures 20-30 minutit. Lase jahtuda. Sega omavahel kokku kõik täidise ained. Määri täidis jahtunud põhjale ja  keera seejärel rulli. Lõika rull parajateks viiludeks ning serveeri.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee