Lõunasöögi retseptid

Tomati-riisisupp 

Toidutare, 7. jaanuar 2006, 01:39
Tomati-riisisupp hakkliha, paprika ja porruga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
0.5 tk Sibul
0.5 vart Varsseller
0.5 tl oliivõli
62.5 g hakkliha
37.5 g Pikateraline riis
2.5 dl tomatimahl
Tüümian
Cayenne'i pipar
suhkur
Sool
Must pipar
0.25 tk (punane) Paprika
0.125 vart Porrulauk
hakitud petersell

Valmistamine
Lõika sibul, seller, paprika ja porru peeneks ning hauta neid paar minutit oliivõlis. Lisa hakkliha ja riis, sega ning kuumuta kergelt. Seejärel lisa tomatimahl. Maitsesta ja lase tasasel tulel umbes 20-30 minutit keeda. Serveerimisel puista supile hakitud peterselli.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee