Hommikusöögi retseptid

Terav krevetiomlett 

Toidutare, 7. jaanuar 2006, 00:11
Roog kaalujälgijatele. Piprane krevetiomlett kurgi, tomati ja röstitud saiaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Ettevalmistusaeg umbes 10 minutitRoa valmimisaeg umbes 5 minutit

Koostisosad
1 kauna tshillipipar
2 küünt Küüslauk
1 tk Muna
3 sl mineraalvesi
Cayenne'i pipar
Sool
1 tl taimeõli
2 sl Kooritud krevett
1 tk Tomat
0.25 tk Kurk
1 viil (õhuke) röstisai

Valmistamine
Eemalda tshillipipral seemned ja haki koos küüslauguga peeneks. Vahusta muna koos mineraalveerga, sega juurde tshillipipar ning küüslauk. Maitsesta cayenne´i pipra ja soolaga. Kuumuta pannil õli, prae selles krevetid krõbedaks, vala peale lahtiklopitud muna ning lase hanguda. Viiluta tomat ja kurk, rösti sai. Serveeri omletti koos tomati- ning kurgiviilude ja röstitud saiaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee