India köök

Köögivilja-hakkliharoog India moodi 

Toidutare, 6. jaanuar 2006, 23:57
Roog kaalujälgijatele. Indiapärane köögivilja-hakkliharoog.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Ettevalmistusaeg umbes 5 minutitRoa valmimisaeg umbes 20 minutit

Koostisosad
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
0.5 pead Lillkapsas
200 g või külmutatud lillkapsas
2 tk Tomat
1 tl taimeõli
Köömen
3 sl lahja loomahakkliha
2 sl vesi
Sool
Must pipar
0.5 tl (riivitud) Ingver
kurkum
4 tk väike kartul

Valmistamine
Haki peeneks sibul ja küüslauk. Eralda lillkapsas õsikuteks, viiluta tomat. Kuumuta õli ning rösti selles köömneid. Lisa sibul, küüslauk ja hakkliha ning prae kergelt läbi. Sega juurde lillkapsa õisikud ja vesi ning lase köögivilja-hakklihasegul kaane all umbes 15 minutit haududa. Lisa tomativiilud. Maitsesta soola, pipra, ingveri ja kurkumiga. Serveeri rooga koos keedetud (värske) kartuliga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee