Linnuliha retseptid

Kanafilee piprakastmega 

Toidutare, 6. jaanuar 2006, 23:43
Roog kaalujälgijatele. Praetud kanafilee roheliste lintnuudlite ja piprakastmega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Ettevalmistusaeg umbes 10 minutitRoa valmimisaeg umbes 20 minutit

Koostisosad
40 g rohelised lintnuudlid
Sool
1 tk väike kanafilee
Must pipar
1 t Sibul
0.5 dl värske kohvi
1 dl vesi
2 sl Kodujuust
(30% rasva kuivaines)
1 tl (teri) Roheline pipar
1 tl kastmepulber
2 sl Sidrunimahl

Valmistamine
Keeda nuudlid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Maitsesta kanafilee soola ja pipraga ning prae teflonpannil rasva lisamata mõlemalt poolt kuldpruuniks. Aseta sooja kohta. Haki sibul ja hauta praemahlas klaasjaks. Vala juurde kohvi ja vesi, lisa kodujuust ning pipraterad. Kuumuta kaste keemiseni, lisa kastmepulber ja maitsesta soola, pipra ning sidrunimahlaga. Lõika liha diagonaalselt viiludeks ja serveeri koos roheliste lintnuudlite ning piprakastmega. Pisut kohvi annab tumedale kastmele tugeva värvi ja huvitava maitse.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee