Hommikusöögi retseptid

Kalapulgasalat 

Toidutare, 6. jaanuar 2006, 23:13
Roog kaalujälgijatele. Kalapulgasalat paprika, tomati ja sibulaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
100 g (rohelised) Aeduba ehk Türgi uba
Sool
2 tk kalapulk
1 tk (kollane) Paprika
1 tk Tomat
50 g väikesed sibulad
0.5 pakki salatikastmepulber
3 sl vesi

Valmistamine
Keeda ube soolaga maitsestaud vees umbes 15 minutit, lase nõrguda. Kuumuta pannil praefoolium ja prae sellel kalapulgad mõlemalt poolt läbi. Lõika paprikakaun viiludeks, tomat kaheksaks tükiks ning sega ubade ja väikeste sibulatega. Lahusta salatikastmepulber vees ning vala salatile. Tükelda kalapulgad suupärasteks tükkideks ja sega ettevaatlikult salatisse. Konservube kasutades valmib salat veelgi kiiremini.