Kalapulgasalat
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
100 g (rohelised) Aeduba ehk Türgi uba
Sool
2 tk kalapulk
1 tk (kollane) Paprika
1 tk Tomat
50 g väikesed sibulad
0.5 pakki salatikastmepulber
3 sl vesi
Valmistamine
Keeda ube soolaga maitsestaud vees umbes 15 minutit, lase nõrguda. Kuumuta pannil praefoolium ja prae sellel kalapulgad mõlemalt poolt läbi. Lõika paprikakaun viiludeks, tomat kaheksaks tükiks ning sega ubade ja väikeste sibulatega. Lahusta salatikastmepulber vees ning vala salatile. Tükelda kalapulgad suupärasteks tükkideks ja sega ettevaatlikult salatisse. Konservube kasutades valmib salat veelgi kiiremini.
Kommentaarid (0)