Linnuliha retseptid

Kuldne kana-riisisupp 

Toidutare, 7. jaanuar 2006, 01:26
Kana-riisisupp paprika ja hernestega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
2 dl vesi
0.25 tk kanapuljongikuubik
0.1875 dl Risotoriis
0.5 tk Sibul
0.5 küünt Küüslauk
0.25 tk Kaneelikoor
1 lehte Loorber
0.125 sl (hakitud) Ingver
0.5 tk kanafilee
25 g rohelised herned
0.25 tk (punane) Paprika
0.5 dl kohvikoor
0.125 tl kurkum
0.25 sl Sidrunimahl

Valmistamine
Aja vesi keema ja  lisa puljongikuubik. Seejärel riis, kaneelikoor, loorberilehed, hakitud sibul, küüslauk ja ingver ning keeda 10 minutit. Lisa tükeldatud kanafilee ja keeda veel veidi. Lisa herned, tükeldatud paprika ja kohvikoor ning lase korraks keema tõusta. Enne serveerimist eemalda kaneelikoor ja loorberilehed ning maitsesta kurkumi ja sidrunimahlaga. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee