Linnuliha retseptid

Spinat kanafileega 

Toidutare, 6. jaanuar 2006, 22:53
Roog kaalujälgijatele. Kanafilee spinatiga kastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Ettevalmistusaeg umbes 5 minutitMarineerimisaeg umbes 30 minutitRoa valmimisaeg umbes 15 minutit

Koostisosad
1 tk väike kanafilee
2 sl sojakaste
1 tk Sibul
1 küünt Küüslauk
200 g lehtspinat (värske või külmutatud)
2 tl Karri
2 sl 10% hapukoor
2 tl Sidrunimahl
Sool
Must pipar
riivitud muskaatpähkel

Valmistamine
1. Lõika kanafilee tükkideks ja lase umbes 30 minutit sojakastmes tõmmata.
2. Lõika sibul laiemateks rõngasteks, haki küüslauk ja lehtspinat.
3. Prae kanafileetükid rasva lisamata läbi. Lisa sibularõngad ja küüslauk ning lase pisut haududa. Puista peale karripulber, sega juurde spinat ja lase kaane all umbes 10 minutit haududa.
4. Lisa hapukoor ning maitsesta sidrunimahla, soola, pipra ja muskaatpähkliga.