Linnuliha retseptid

Kalkunifileerullid 

Toidutare, 6. jaanuar 2006, 21:48
Roog kaalujälgijatele. Aedviljaribadega täidetud ahjus küpsetatud kalkunifileerullid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Ettevalmistusaeg umbes 10 minutitRoa valmimisaeg umbes 10 minutit

Koostisosad
1 tk Porgand
1 tk Nuikapsas
2 tk kalkunifileeviil
1 tl sinep
1 tl hakitud till
Purustatud pipar
Sool
1 sl riivjuust

Valmistamine
Lõika porgand ja nuikapsas pikuti kitsasteks ribadeks ning hauta teflonpannil vees ( 2 sl ühe inimese portsjoni kohta) kergelt läbi. Lõika kalkunifilee pikuti kolmeks tükiks, määri sinepiga, puista peale tilli, pipart ja soola. Jaota köögiviljaribad fileedele nii, et otsad jääksid üle äärte. Rulli fileetükid kokku. Aseta kalkunifileerullid madalasse küpsetusvormi, puista üle juustuga ning küpseta eelsoojendatud praeahjus 220° juures umbes 10 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee