Lõunasöögi retseptid

Lillkapsasupp II 

Toidutare, 6. jaanuar 2006, 21:33
Roog kaalujälgijatele. Lillkapsa-porgandipüreesupp.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Ettevalmistamisaeg umbes 5 minutitRoa valmimisaeg umbes 15 minutit

Koostisosad
0.5 pead Lillkapsas
200 g või sügavkülmutatud lillkapsas
2 tk Porgand
2 dl köögiviljapuljong
1 tl (puljongipulbrist)
Sool
Must pipar
Muskaatpähkel
1 tl jämedalt hakitud petersell

Valmistamine
Jaota lillkapsas väiksemateks osadeks, lõika porgand seibideks ning hauta köögiviljapuljongis kaane all umbes 15 minutit. Püreeri supp. Maitsesta soola, pipra ja muskaatpähkliga. Enne serveerimist puista peale peterselli. Selle maitsva lillkapsasupi indiapärase variandi saad, kui asendad muskaatpähkli karri ja ingveriga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee