6. jaanuar 2006, 21:19
Punapeedisalat õuna, sibula ja suvikõrvitsaga
Roog kaalujälgijatele. Punapeedisalat õuna, sibula ja suvikõrvitsaga.
Koostisosad
100 g konserveeritud punapeet
1 tk Sibul
1 tk (väike) Rullkõrvits
1 tk Õun
3 sl punapeedimahl
2 sl puuviljaäädikas
Sool
Must pipar
vedel suhkruasendaja
1 tl hakitud petersell
Valmistamine
Nõruta punapeet, pane mahl kõrvale. Lõika sibul rõngasteks. Suvikõrvits, õun ja punapeet peenikesteks ribadeks. Sega punapeedimahl äädika, soola, pipra ja suhkruasendajaga. Vala marinaad aedviljale ning lase vähemalt 30 minutit tõmmata. Serveeri salat taldrikul, garneeri paari punapeediviilu ja peterselliga.
Kommentaarid (0)