Kiudainerikkad toidud

Punapeedisalat õuna, sibula ja suvikõrvitsaga 

Toidutare, 6. jaanuar 2006, 21:19
Roog kaalujälgijatele. Punapeedisalat õuna, sibula ja suvikõrvitsaga.

Koostisosad
100 g konserveeritud punapeet
1 tk Sibul
1 tk (väike) Rullkõrvits
1 tk Õun
3 sl punapeedimahl
2 sl puuviljaäädikas
Sool
Must pipar
vedel suhkruasendaja
1 tl hakitud petersell

Valmistamine
Nõruta punapeet, pane mahl kõrvale. Lõika sibul rõngasteks. Suvikõrvits, õun ja punapeet peenikesteks ribadeks. Sega punapeedimahl äädika, soola, pipra ja suhkruasendajaga. Vala marinaad aedviljale ning lase vähemalt 30 minutit tõmmata. Serveeri salat taldrikul, garneeri paari punapeediviilu ja peterselliga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee