Kalatoitude retseptid

Kurgisalat tuunikalaga 

Toidutare, 2. jaanuar 2006, 23:47
Roog kaalujälgijatele. Kurgisalat tuunikala ja mozzarella juustuga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Ettevalmistusaeg umbes 5 minutitMarineerimisaeg umbes 10 minutit

Koostisosad
30 g Mozzarella
0.5 tk salatikurk
1 sl Sidrunimahl
1 tl worchester-kaste
2 sl vesi
1 tl taimeõli
Sool
Must pipar
60 g tuunikalakonserv omas mahlas
1 tl (hakitud) Aedtill
1 viil röstisai

Valmistamine
Tükelda mozzarella juust, koori kurk ja lõika see õhukesteks viiludeks. Sega kokku sidrunimahl, worchester-kaste ja vesi. Lisa õli ning maitsesta soola-pipraga. Lisa juurde kurgiviilud, mozzarella, tuunikala ja till. Lase 10 minutit tõmmata. Lõika röstisai kuubikuteks ning rösti teflonpannil rasva lisamata. Serveeri salatit koos röstitud saiakuubikutega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee