Lõunasöögi retseptid

Roheline salat kartulikastmega 

Toidutare, 2. jaanuar 2006, 22:24
Roog kaalujälgijatele. Röstitud seashnitsel salati, kirsstomatite ja shampinjonidega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Valmistusaeg umbes 10 minutit

Koostisosad
100 g Šampinjonid
5 tk kirsstomat
100 g roheline salat
0.5 tk Sibul
1 tk keedetud kartul
2 sl veiniäädikas
3 sl soe vesi
1 tl küüslauguõli
Sool
Must pipar
1 viil röstisai
60 g taine seashnitsel

Valmistamine
Lõika shampinjonid viiludeks, poolita kirsstomatid ja serveeri koos salatiga taldrikul. Haki sibul peeneks, suru kartul katki ning sega kõik kokku veiniäädika, sooja vee ja küüslauguõliga. Maitsesta soola ning jämedalt jahvatatud musta pipraga. Lõika röstisai kuubikuteks. Kuumuta pannil praefoolium. Rösti kõigepealt saiakuubikud, seejärel liha mõlemalt poolt umbes 2 minutit. Lõika liha viiludeks ja serveeri koos saiakuubikute ning salatiga. Küüslauguõli asemel võid kasutada ka tavalist taimeõli ja soovi korral küüslauku.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee