Küpsetised

Tomati-mozzarellapitsa 

Toidutare, 2. jaanuar 2006, 21:03
Roog kaalujälgijatele. Tomati-mozzarellapitsa.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Ettevalmistusaeg umbes 10 minutitTaina kerkimisaeg umbes 30 minutitRoa valmimisaeg umbes 30 minutit

Koostisosad
45 g valmis pärmitainas
0.5 kimpu Basiilik (värske)
1 küünt Küüslauk
30 g 10% hapukoor
Sool
Must pipar
2 tk (väikest) Tomat
60 g Mozzarella

Valmistamine
Sõtku pärmitainas hästi läbi ning lase kaane all umbes 30 minutit kerkida. Haki peeneks basiilik ja küülauguküüs (pane mõni basiilikuleht garneerimiseks kõrvale) ning sega hapukoorega. Maitsesta soola-pipraga. Viiluta tomat, lõika mozzarella kuubikuteks. Rulli tainas õhukeseks, määri basiilikukreemiga, kata tomativiilude ja mozzarellakuubikutega. Küpseta eelsoojendatud praeahjus 200°C juures umbes 20 minutit. Garneeri basiilikulehtedega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee