Kiudainerikkad toidud

Küüslaugu ja rosmariiniga täidetud šampinjonid 

Toidutare, 9. november 2008, 09:24
Roog kaalujälgijatele. Täidetud šampinjonid.

Koostisosad
4 tk (suurt) Šampinjonid
1 küünt Küüslauk
30 g 10% hapukoor
1 tl Rosmariin
Ürdisool
Must pipar
30 g riivjuust
(30% rasva kuivaines)
45 g kukkel

Valmistamine
Eemalda šampinjonidelt varred. Haki küüslauguküüs ja šampinjonivarred peeneks. Sega hapukoore, küüslaugu ning rosmariiniga. Maitsesta ürdisoola ja pipraga. Aseta šampinjonikübarad madalasse küpsetusvormi ning täida seened peenekshakitud massiga. Puista peale riivjuust ja küpseta eelsoojendatud ahjus 200°C juures umbes 10 minutit. Serveeri koos krõbeda kukliga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee